luni, 30 iunie 2014

cele două cuvinte

Indiferent de ce ar putea spune oricine, indiferent de părerea unora sau altora, femeile întrec în voință bărbații. Nu însă când li se spune că sunt iubite. La ”te iubesc!” recționează într-un fel anume, toate la fel. Voința lor se anulează prin această expresie. Dă chiar cu minus. Minus opinie personală, minus dorințe și nevoie personale. Plus uitare de sine, ignorare obiceiuri și obișnuințe proprii.  Ce bine că ei  nu spun asta prea des… ce bine că ne iubesc așa, în tăcere!
Tăcerile lor ne conferă sprijin în pasiunile noastre, ne ajută să ne găsim pe noi, să putem fi mame, neveste, slujbași cu normă mai mult sau mai puțin întreagă. Dar nu suntem complete… Nu fără acel ”te iubesc”! Fără acele cuvinte care ne dau universul peste cap. Dar îl întregesc atât de rotund…
Femeile sunt jumătăți de oameni cu voința legată de cele 2 cuvinte. Cu ele trec binele și răul de aceeași parte a baricadei.
Și dacă nu sunteți pe deplin convinși, faceți exercițiul cu mamele voastre, cu iubitele, cu soțiile… Și să îl faceți cât mai des!



Niciun comentariu: